De officiële opening van onze nieuwe sportaccommodatie

Na vele jaren van sponsoracties- en ledenacties voor de bouw van een nieuwe sportaccommodatie is het dan eindelijk zover. Zaterdag 15 januari 2019 zal het nieuwe sportpark officieel geopend worden.

Burgemeester Jansen

Voor de officiële opening hebben we Burgemeester Jansen van de Gemeente Almelo bereid gevonden om de opening te verrichten. Het officiële programma start op zaterdag 15 januari 2019 om 14.00 uur. Een aantal genodigden zal tijdens het officiële programma een korte toespraak houden. Burgemeester Jansen zal omstreeks 14.30 dan de officiële opening doen.

Sport en spel markt

Na het officiële gedeelte zal er op het nieuwe sportterrein een sport- en spelmarkt zijn. Verschillende Almelose verenigingen zullen zich hier presenteren wat er zoal gedaan wordt binnen hun vereniging. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om actief aan bepaalde activiteiten deel te nemen. Op het terrein zal door de mensen van de horeca-afdeling voor de inwendige mens gezorgd worden.

Disco

Voor de jeugd zal er ’s avonds in de kantine van het nieuwe sportpark een gezellige disco worden gehouden. De jongens van Disco The Black Cat zullen ervoor zorgen dat de avond met goede en gezellige muziek gevuld gaat worden. Er zullen op deze avond ook mensen van de organisatie aanwezig zijn die dit alles in goede banen zullen leiden. De disco-avond is rond de klok van 24.00 uur afgelopen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *